Crosstrainer Program

CROSSTRAINER PROGRAM… TIL ALLE!

“Crosstrainer?… det er pisse kedeligt og tiden går sååå langsomt”

Ovenstående sætning hører jeg ofte – det er ærgerligt. En crosstrainer kan faktisk bruges til at opnå rigtig effektiv træning, hvis du f.eks. er skadet fra din løbetræning. Det handler bare om at have en konkret plan, når du stiller dig på maskinen. Dagligt ser jeg folk på maskinen som står med en telefon og en tv-serie. De står med 6-8 belastning og en kadence omkring 100. Er det sådan det foregår, så er jeg enig i ovenstående udtagelse… så får du IKKE EN DYT ud af det! 

Men omvendt… ønsker du at få en effektiv træning, så er maskinen lavet til det. Jeg er personlig begyndt at holde af crosstraineren. Det er effektiv træning, og lille belastning. Mine sessions vare oftest mellem 40-60 minutter og jeg forbrænder mellem 700-1200 kalorier på denne tid. Få mit crosstrainer program og få noget effektiv crosstraining. 

En crosstrainer er et effektivt træningsredskab til at komme i god form på en ubelastende måde. Du kan finde 5 klassike fejl på crosstraineren her.

Vil du have programmerne?

Jeg har lavet en øvelsesbank bestående af 12 programmer til crosstraineren. Det er lavet ud fra zonerne på dit Garmin puls ur. Det er nemt og effektivt.

Jeg opsamler ikke e-mails til nyhedsbreve for efterfølgende at spamme med nyhedsmails. Derfor skal du kontakte mig på nedenstående link, sende mig en mail omkring at du ønsker programmerne, og bagefter sender jeg dem personligt til dig. 

Crosstrainer program
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin