Personlig træner

Lad mig være din wingman

“Er du klar!?” Mine træningsforløb et simple og lette at komme igang med. Jeg skræddersyer mine forløb ud fra dig og dine behov. Ud fra en opstartssamtale finder vi frem til hvad dine mål, ønsker, dagligdagsrutiner og muligheder er. Det vigtigste for mig er, at træningen tilpasses til din hverdag og du finder motivation til projektet.

Dit mål, din drøm – min hjælp

Jeg har +10 års erfaring med personlig træning, og lever til dagligt af at vejlede kunder på alle niveauer. Jeg er din garanti for et holdbart resultat, og sammen kommer vi i mål. Jeg er din daglige sparringspartner, og hjælper dig med både personlig træningkostvejledening og coaching.

“Sammen finder vi opskriften til at du opnår succes med dit mål!"

Personlig træning Risskov

Outdoor personlig træner Viborg og Risskov

Elsker du udfordringer og trænger du til at blive presset? Jeg har +10 års erfaring med personlig træning, og hjælper til dagligt kunder med personlig træning i Viborg og Risskov, Aarhus. 

Outdoor personlig træning i Viborg og Risskov, Aarhus

Alle mine personlige træninger foregår udendørs. På forskellige lokationer i Viborg og Aarhus medbringer jeg udstyr til en helkropstræning. Det kan f.eks. være kettle bells, sandsække, TRX reb, slam ball, håndvægte, battle rope og meget meget mere! Læs mere om lokationerne længere nede på siden her.

1 ugentlig personlig træning pr. uge

Et forløb som er velegnet til dig som vil struktureret og sikkert i gang med din træning. Du kan både være nybegynder såvel som erfaren motionist. Du vil få et forløb med tæt sparring og altid have mulighed for at komme i kontakt med mig ved spørgsmål – jeg vejleder dig til en aktiv hverdag, hjælper dig med at sammensætte et træningsprogram, vejleder dig med hensyn til kost og presser dig til vores ugentlige træning. 

Ved personlig træning træner vi udendørs i området omkring Viborg eller Aarhus – altid effektiv outdoor træning med højt til loftet.

3195 kr pr. måned
  • Ugentligt træningsprogram
  • 4 X personlig træning (1 X pr. uge)
  • Personlig vejledning på mail/tlf/SMS
  • Kostvejledning

TEAM BONDE

Som kunde hos mig bliver du automatisk en del af Team Bonde. Her får du gode rabataftaler m.m.  Læs mere om Team bonde her:

Personlig træner som klippekort

Et velegnet klippekort beregnet til dig som vil sikkert igang med et forløb, er ambitiøs med din træning eller som har en travl hverdag. Med klippekortet behøver vi ikke nødvendigvis træne 1 X pr. uge. Nogle uger kan vi træne 2 X pr. uge og andre gange med 14 dages mellemrum. Det afhænger af din hverdag. Du og jeg planlægger fra gang til gang hvor og hvornår den næste personlige træning bruges. Vi kan selvfølgelig også vælge en fast dag pr. uge.

Hertil kan tilkøbes træningsprogram til ugens øvrige selvstændige træninger. Priser fra 650kr pr. måned

kr
  • 5 X personlig træning: 3500kr
  • 10 X personlig træning: 6750kr
  • 15 X personlig træning: 9750kr
  • 20 X personlig træning: 12.500kr
  • 40 X personlig træning: 24.000kr

Personlig træner Viborg

I Viborg bruger jeg de mange muligheder i skovene og på atletikstadion til personlig træning. Jeg er mobil personlig træner og medbringer derfor altid udstyr som TRX reb, kettle bell, sandsække, slam ball og battle rope til vores træning. Det er sjov og samtidig effektiv træning for alle niveauer.

Hos mig vil du altid opleve tæt kontakt og personlig rådgivning. Personlig dialog og sparring er vigtigt for mig – samtidig med vi har det sjovt!

Personlig træner Risskov, Aarhus

I Risskov har jeg mit eget private udendørs træningsområde uden gene fra andre. Som du kan se kan vores træninger indeholde: TRX reb, kettle bell, sandsække, slam ball og battle rope. Alt sammen redskaber som er med til at give os mulighed for effektive træninger altid tilpasset dit niveau!

Elsker du udfordringer, og trænger du til at blive presset? Jeg lover dig at tilpasse vores træninger så du bliver udfordret og rykker dine grænser. En personlig træning er typisk mellem 45-60 minutter.

Er du interesseret må du altid tage kontakt og høre mere om hvordan vi kan sammensætte det bedste forløb til dig.