Kostvejledning

Kostvejledning - din vej til optimal kost/præstation

Jeg har de sidste 10 år vejledt og hjulpet kunder/athleter med at sammensætte deres kost. Det gælder både hverdagskost og ernæringsoptimering i forbindelse med et specifikt halvmarathon, marathon eller triathlon stævne. Sammen lægger vi en specifik plan, så du præstere optimalt på dagen.

Som kunde hos mig vil du i de fleste forløb have adgang til kostvejledning – i alle forløb med personlig træning vil kostvejledning være inkluderet. Men hvad vil det sige, at have kostvejledning med i sit forløb?

I mit koncept foregår kostvejledning, som en vejledning. Hos mig modtager du ikke en plan fokuseret på at du skal veje din mad og leve på strenge regler. Hos mig lærer du om kostsammensætning på en sund og holdbar måde. At veje og opmåle portioner kan være et redskab vi bruger, de første uger for at du opnår en forståelse at kulhydrat tæthed, mængden mm. Min plan vil altid være, at du kan styre din kostsammensætning uden at veje din mad.

Jeg laver kostvejledning for både sportsfolk som vil optimere deres energiindtag, og ganske almindelige folk som vil i mål med et vægttab. I begge tilfælde vil jeg altid tilbyde rådgivning og vejledning i træning.

Du kender ham fra:

Ernæringsoptimering i forbindelse med stævne - jeg hjælper dig!

Kulhydratindtag, væskeplan, supplement af salt og ernæringsoptimering i forbindelse med dit næste stævne såsom 10km løb, halvmarathon, marathon, ironman, 1/2 Ironman mm. hjælper jeg med!

Kostvejledning hos mig indebærer op mod stævner:

"At underpræstere pga. dårligt energiindtag og manglende plan er for dumt. Jeg er din garanti for at det ikke sker. Sammen lægger vi en plan!"

Triathlon træner

Hvad siger kunderne om Nikolaj?

Vil du høre mere fra nuværende eller forhenværende kunder hos mig? Jeg har over de sidste 10år hjulpet +450 kunder med alt fra løbetræning, løbeteknik, triathlon træning, vægttabsforløb og livstilsændringer. Hvis du vil høre mere, så kan du på nedenstående link høre (video) og læse mere fra kunder som udtaler sig. 

Hop ind på KUNDERNE SIGER og se/læs/hør mere