Mød din træner

BLIV RINGET OP

Jeg tilbyder altid en uforpligtende snak omkring mine ydelser/forløb, hvis du er interesseret i at høre mere om f.eks. opbygning af træningsplan eller valg af forløb. Bliv ringet op indenfor 24 timer.

Nikolaj Bonde - min historie - mød din træner

Træning har helt fra barnsben betydet enormt meget for mig. Igennem sport og træning fik jeg venner, gode oplevelser og personlige egenskaber, som jeg i dag drager stor gavn af. Herunder min evne til at tilpasse forløb og være menneskekender.

Mit udgangspunkt har været triatlon tilbage i 2010-2014. Jeg elsker den fysiske og tekniske udfordring, der ligger bag sporten med de tre (fire) discipliner (svømning, cykling, løb (styrketræning)). Som triatlet får man rigtig lov til at træne og bruge sin krop.

Jeg har gennem min karriere opnået en stor erfaring inden for træning og har brugt utallige timer på at læse, studere og uddanne mig omkring træning. Jeg har igennem egen træning afprøvet mange teorier og træningsmetoder, hvilket har givet mig en stærk baggrund i programlægning. Desuden har jeg i flere år arbejdet som produktspecialist hos ASICS DANMARK og liiteGuard. Det har givet mig en kæmpe viden inden for løbesko, løbe beklædning, løbeteknik og løbeskader.

Min tilgang er, at træning altid skal sammensættes individuelt. Jeg har aldrig haft atleter, der har trænet efter det samme program. Derfor giver det mening, at have en personlig træner, som kan styre struktur, træningsmængde og træningstempo i forhold til din målsætning. Jeg har de sidste 10 år hjulpet +450 kunder med at opnå deres mål. 

I dag har træning min fulde opmærksomhed og min store passion for den fysiske træning og kost afspejles i det liv, som jeg lever i dag. Jeg elsker at lære fra mig og følge den udvikling som mine kunder gennemgår både fysisk og mentalt.

Tilbage i 2015 valgte jeg derfor at starte egen virksomhed med fokus på træning, restitution og behandling. Et sted hvor du som kunde kan få “360 graders” hjælp.

Jeg kan hjælpe alle kundetyper fra den ambitiøse atlet, der vil ud at konkurrere, forbedre sin teknik eller slå sine personlige rekorder, til motionisten hvis mål kunne være at løbe 5 km uden at gå, løbe sit første maraton eller gennemføre et triatlon. Det vigtigste er, at vi sammen opnår dit ønske og mål!

Du kender ham fra:

Bedste sportslige resultater

Kunderne siger om Nikolaj Bonde, personlig træner

Uddannelser

Personlige rekorder

Løb:

Cykling:

Svømning: