Bedste løbeur

Bedste løbeur – Garmin er min favorit!

Jeg har i løbet af de sidste 10 år prøvet ure fra TomTom, Polar, Suunto og selvfølgelig Garmin. Det har været flere forskellige modeller fra flere forskellige kategorier, og jeg er ikke i tvivl. Garmin er og bliver min favorit som bedste løbeur. Det handler om den rigtige kombination af design, brugervenlighed, GPS signal og fornemmelsen, når uret er placeret på håndleddet. 

Selvom det kan lyde for godt til at være sandt, så er jeg ikke sponsoreret til at lave dette indlæg. Dette er min personlig holdning. Jeg har givet andre producenter og ure muligheden, men jeg finder aldrig et ur som lever op til Garmins standard.

Hvorfor Garmin som Bedste løbeur?

 1. Brugervenlighed
  Garmins brugervenlighed er i top. Du kan nemt ændre dine skærme direkte på uret, og deres brugermanual er nem at finde rundt i. Mange andre producenter kræver, at du skal connecte dit ur til computeren før du kan ændre de forskellige skærme. Det er besværligt, og jeg får det personligt ikke gjort. Ligeledes er det super smart, at du kan “vælge forskellige sportsgrene” i mange af Garmins ure, så du kan have forskellige sideopsætninger til f.eks. løb, trail løb og konkurrence løb. Min erfaring er at alle kan finde rundt i Garmin produkter.  

 2. Design
  Det skiller vandene – hver gang… men for mig er de fleste ure fra Garmin pæne nok til at bruge til hverdag. De er gået væk fra de store klodsede designs, og selv deres store ur som Garmin Fenix serien er pæne uden at blive for voldsomme. Jeg nyder at bruge mit ur til både sport og hverdag.

 3. Kundeservice
  Garmins kundeservice er i top – bliver der et problem er de altid venlige og fair til at hjælpe. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med deres service, og det tæller i høj grad når jeg skal vælge det bedste løbeur som helhed. 

 4. Produkt udvikling
  Garmin er med. Garmin sætter for mig standarden for pulsure mens de andre producenter følger med. Jeg er helt enig i, at alle ure i dag kan mere end de skal kunne. Personligt bruger jeg ikke alle de avancerede funktioner og indstillinger, men uret kan det for den målgruppe hvor det er vigtigt. Lige nu afprøver jeg deres Garmin Forerunner 645 Music version. Super smart og enkelt.

Jeg har selv prøvet følgende ure/produkter fra Garmin:

 • Garmin Forerunner 245
 • Garmin Forerunner 645 Music
 • Garmin Fenix 3 og 5
 • Garmin Edge 1030
 • Garmin Edge 520

Mit anbefalede ur til løbetræning er:

Den “rene løber”: Garmin Forerunner 245
– Uret kan alt du skal bruge. Det er simpelt, nemt og brugervenligt. Uret har en god skærm, et let og sidder godt på håndledet. Uret er ligeledes til at komme til for rigtig pænt penge, og findes dags dato til omkring 1300kr. Det må siges, at være en god pris for hvad jeg anser som det bedste løbeur til dig som kun løber.

“Gadget freaken”: Garmin Forerunner 645 Music
– Ligesom Garmin Forerunner 235 kan uret alt – det er simpelt og meget nemt at finde rundt i. Jeg har god succes med musik versionen. Normalt løber jeg ikke med musik, men i fitness centeret virker Garmin Music pisse godt sammen med mine Jabra trådløse hovedtelefoner. Uret findes dags dato (18-01-2020) til omkring 2500kr.
– Musik funktionen får svingende anmeldelser. Jeg kan somme tider godt døje med forbindelsen mellem uret og hovedtelefonerne, når jeg løber. Ligeledes kan det nogle gange være svært at få igang. Men når det virker så spiller det.

Du kan læse mere om Garmins produkter ved at klikke på linket HER

Du kan se og købe et stort udvalg af Garmin pulsure hos Løbeshop.dk HER

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin