Løbetræner med fokus på dig!

Er du nybegynder, ambitiøs motionist eller konkurrence løber? Jeg er professionel løbetræner og kan hjælpe dig på vej mod dit mål!

Løbetræner med lang erfaring

Få din egen løbetræner, og opnå dine mål. Har du et mål om at komme til at løbe hurtigere på 5 km, 10 km, ½marathon eller marathon? Vil du lære at løbe 25 minutter uden at gå? Er du meget plaget af skader, og kan ikke slippe af med dem? Få mig som din løbetræner, få struktur i din løbetræning og se resultater!

Jeg vejleder og støtter dig i din træning, så du opnår succes og får et fleksibelt forløb. Jeg hjælper både nybegyndere og ambitiøse løbere. Det vigtigste for mig er, at vi sammen finder frem til det bedste forløb for dig! Jeg har gennem de sidste 10 år hjulpet +150løbere på vej mod deres mål med succes.

Jeg har gennem diverse uddannelser som proces træner, coach, kostvejleder, sportsmassør, sportsterapeut, løbetræner mm. – og ikke mindst min egen erfaring fra elite triathlon og arbejde hos ASICS DANMARK som løbeekspert – opnået stor viden omkring løb, løbeskader, løbeteknik og løbetræning. Til sammen har det gjort, at jeg på den bedst mulige måde kan vejlede, træne og guide dig frem mod dit mål. Min ypperste opgave er at få den bedste præstationen frem i dig. Jeg er løbetræner med fokus på kvalitet og succes.

Priser for skræddersyet forløb:

Der er under hele forløbet tæt kontakt mellem træner og udøver. Det er grundlaget for en succesfuld proces. Afhængig af hvilket program du vælger, vil du modtage 1 stk. træningsprogram hver 14. dag eller hver måned. Jeg har begrænset pladser og fokusere på kvalitet frem for kvantitet. 

Er du i tvivl om hvilket program du skal vælge? Ta’ kontakt og så finder vi sammen det bedste forløb til dig.

OBS : Resultater tager tid – derfor starter jeg ikke forløb på under 3 måneder // 12 uger 

Løbetræning med dig i fokus

Med over 7 års erfaring som løbetræner, har jeg fundet frem til at alle personer reagere og udvikler sig forskelligt på løbetræning. Derfor laver jeg ALTID individuelle træningsprogrammer baseret på din baggrund, erfaring, alder, højde/drøje, skadeshistorie og tidligere træningserfaring. Derfor finde skabeloner ikke – alle forløb er individuelle og skræddersyes ud fra hvordan du er!

Er du på udkig efter dit næste store mål?

Som løbetræner nyder jeg at hjælpe dig frem til succes – hvad skal dit næste mål være?

Find dit næste løb – KLIK HER

Personlige rekorder :
1 km      : 02:48 min

3 km     : 09:12 min
5 km      : 16:33 min
10 km    : 34:27 min
21,1 km : 1:16:20 min

Løbeteknik med fokus på løbestil og løbetræning

Vil du lære at løbe som eliten?

Langt de fleste løbere løber uøkonomisk, og bruger for mange kræfter på relativt nemt arbejde. Jeg kan tilbyde dig personlige teknik timer, hvor vi arbejder med løbeteknik og løbeøkonomi.  Dette gør vi gennem videooptagelse og teknisk træning. Forbedret løbeteknik kan skærer MINUTTER af dine personlige rekorder uden at du er kommet i bedre form! Som løbetræner ser jeg dig som løber 360 grader rundt. Alt tæller!

Pris: 650kr

Hvordan kan jeg udvikle dig til at blive en god løber?
– Personligt skræddersyet træningsprogram 
– Forbedring af løbeteknik og løbeøkonomi
– din kropsholdning (core, armsving, rotationer)
– motiverende og inspirerende samtaler
– skadesforebyggende træning
– kontinuerlig ugentligt sparring
– lave analyser gennem videooptagelse

Løbetræner, Aarhus, Århus, Viborg, kvalitet, løbetræning, løbetræner

Løbetræner med fokus på løbeteknik, teknik, halvmarathon og marathon

Løbetræner, Aarhus, Århus, Viborg, kvalitet, løbetræning, løbetræner

Løbetræner, Aarhus, Århus, Viborg, kvalitet, løbetræning, løbetræner

Løbetræner, Aarhus, Århus, Viborg, kvalitet, løbetræning, løbetræner