Løbeteknik

LØBETEKNIK FOR LØBERE PÅ ALLE NIVEAUER

Du behøver ikke være elite eller ambitiøs motionist for at købe 1 times undervisning med fokus på løbeteknik hos mig. En tekniktime er god for løbere, fodboldspillere og triathleter på alle niveauer. Timen kan også kaldes løbestilsanalyse. En løbestilanalyse hos mig foregår udendørs hvor du løber naturligt. Ved brug af videoredskaber og tekniske øvelser giver jeg dig undervisning samt konkrete og brugbare råd til at du bliver en bedre løber samt nedsætter din skadesrisiko.

Er du fodbold- eller håndboldspiller?

 

Der findes ikke én rigtig måde at løbe på. Vi er alle bygget forskelligt, er ikke lige høje, vejer ikke det samme og har ikke den samme træningshistorik. Jeg kan lære dig er at løbe mest effektivt ud fra dit udgangspunkt. Det gælder både om du er nybegynder, øvet eller elite. Man bliver aldrig for god eller for gammel til at arbejde med sin løbeteknik. Undervisningen er individuelt tilpasset.

“Det er så hårdt at løbe…”, “Jeg føler mig så tung, når jeg løber”, “Jeg kan slet ikke finde en rytme, og synes bare det er hårdt” er typisk udtagelser jeg hører fra løbere INDEN vi begynder at arbejde med deres løbeteknik. Jeg kan lære dig at elske løb. Jeg kan gennem undervisning give dig værktøjer til hvordan du kommer til at løbe lettere, hurtigere og mere skånsomt.

Den løbetekniske undervisning vil lære dig om punkter som:
▫︎ kadence, kropsholdning, affjedring, løbedynamik, skadesrisiko og 

Book en tid længere nede på siden, og lad os komme igang med at arbejde med din løbeteknik! Du kan også søge inspiration på min Instagram profil LOBETEKNIK_NIKOLAJBONDE eller på min youtube kanal som du finder længere nede på siden her.

Stor succes med at fjerne skinnebensbetændelse
Døjer du med skinnebensbetændelse ved løb? Jeg har stor succes med at fjerne skinnebensbetændelse ved at lære dig at løbe mere skånsomt.  

Tidligere løbespecialist hos ASICS DANMARK

I perioden 2015-2017 arbejdede jeg som produktspecialist og tech-rep hos ASICS DANMARK. I perioden underviste jeg et utal af butikspersonale i både ind- og udland i løbestilsanalyser (på løbebånd), og valg af løbesko. Det har gjort at jeg har en lang og bred erfaring indenfor løb, løbestilsanalyser og løbeteknik. Efterfølgende har jeg “efteruddannet” mig selv ved at have hjulpet +100 personer med deres løbeteknik.

løbeteknik

Løbetekniske videoer

Følg min youtube eller instagram profil for mere inspiration til din løbeteknik: LOBETEKNIK_NIKOLAJBONDE

1 times individuel løbeteknisk undervisning

En time til dig som gerne vil arbejde med din løbeteknik, og blive en bedre løber. Det gælder både hvis du er løber, fodboldspiller eller dyrker triathlon. Efter 1 time har du konkrete værktøjer du efterfølgende kan arbejde videre med og blive en bedre/mere effektiv løber. 

 

850 kr (momsfritaget undervisning)
  • 60 min personlig løbeteknisk analyse
  • Video analyse før/efter
  • Teknisk-, Agility og koordinations træning
  • Konkrete redskaber du efterfølgende kan arbejde med
  • Sparring

Løbeteknisk undervisnings forløb

Et forløb henvendt til løberen, triathleten eller fodboldspilleren som vil arbejde målrettet med sin løbeteknik og lære at løbe mere effektivt.

Forløbet indeholder 5 X løbeteknisk undervisning samt nye fokuspunkter efter hver time. 

3225 kr 645kr pr. time (momsfritaget undervisning)
  • 5 X løbeteknik time
  • Kontinuerlig udvikling og tilpasset program til hver time
  • Nye konkrete fokuspunkter efter hver time

Få besked når jeg afholder individuel løbeteknisk undervisning i nærheden af dig

Tilmeld dig ventelisten og få besked næste gang jeg afholder løbeteknik og undervisning i dit område!

Jeg kommer med jævne mellemrum til sjælland, fyn og syddanmark. Tilmeld dig gratis og uforpligtende listen

KLUBARRANGEMENT / FOREDRAG

Jeg tager med jævne mellemrum rundt i landet for at inspirere motionsklubber, arbejdspladser og foreninger omkring løb, løbetræning og løbeteknik.

Er du eller din klub interesseret i et oplæg må I endelig tage kontakt. Jeg sammensætter mine oplæg ud fra jeres ønsker!

Jeg har bl.a. afholdt oplæg hos:

▫︎ Vejle IF
– løbetræner kursus fordelt på 3 aftener for løbetrænere

▫︎ Aabybro efterskole
– Oplæg om kostvejledning, løbetræning og løbeteknik

▫︎ Wavin Hammel
– et oplæg om sundhed, motion og vaner til at indarbejde mere motion i hverdagen.