Løbeteknik

BLIV RINGET OP

Jeg tilbyder altid en uforpligtende snak omkring mine ydelser/forløb, hvis du er interesseret i at høre mere om f.eks. opbygning af træningsplan eller valg af forløb. Bliv ringet op indenfor 24 timer.

Du kender ham fra:

LØBETEKNIK FOR LØBERE PÅ ALLE NIVEAUER

Du behøver ikke være elite eller ambitiøs motionist for at købe 1 times undervisning med fokus på løbeteknik hos mig. En tekniktime er god for løbere, fodboldspillere og triathleter på alle niveauer. Timen kan også kaldes løbestilsanalyse. En løbestilanalyse hos mig foregår udendørs, hvor du løber naturligt. Ved brug af videoredskaber og tekniske øvelser giver jeg dig undervisning samt konkrete og brugbare råd til hvordan du bliver en bedre løber samt nedsætter din skadesrisiko.

Der findes ikke én rigtig måde at løbe på. Vi er alle bygget forskelligt, er ikke lige høje, vejer ikke det samme og har ikke den samme træningshistorik. Jeg kan lære dig er at løbe mest effektivt ud fra dit udgangspunkt. Det gælder både om du er nybegynder, øvet eller elite. Man bliver aldrig for god eller for gammel til at arbejde med sin løbeteknik. Undervisningen er individuelt tilpasset med mulighed for at du efterfølgende kan tilkøbe et løbeprogram tilpasset din løbetræning.

“Det er så hårdt at løbe…”, “Jeg føler mig så tung, når jeg løber”, “Jeg kan slet ikke finde en rytme, og synes bare det er hårdt” er typisk udtagelser jeg hører fra løbere INDEN vi begynder at arbejde med deres løbeteknik. Jeg kan lære dig at elske løb. Jeg kan gennem undervisning give dig værktøjer til hvordan du kommer til at løbe lettere, hurtigere og mere skånsomt.

Den løbetekniske undervisning vil lære dig om punkter som:
▫︎ kadence, kropsholdning, affjedring, løbedynamik og skadesrisiko ‘

Undervisningen vil blive formidlet på et niveau, hvor alle kan være med.

Book en tid længere nede på siden, og lad os komme igang med at arbejde med din løbeteknik! Du kan også søge inspiration på min Instagram profil LOBETEKNIK_NIKOLAJBONDE eller på min youtube kanal “Nikolaj Bonde”.

Tidligere løbespecialist hos ASICS DANMARK

I perioden 2015-2017 arbejdede jeg som produktspecialist og tech-rep hos ASICS DANMARK. I perioden underviste jeg et utal af butikspersonale i både ind- og udland i løbestilsanalyser (på løbebånd), og valg af løbesko. Det har gjort at jeg har en lang og bred erfaring indenfor løb, løbestilsanalyser og løbeteknik. Efterfølgende har jeg “efteruddannet” mig selv ved at have hjulpet +100 personer med deres løbeteknik.

Nikolaj Bonde personlig træner

Løbetekniske videoer

Følg min Youtube-kanal for mere inspiration:

Youtube-kanal: Nikolaj Bonde

Individuel teknik time

(Afholdes i hele Danmark)
850 kr (momsfritaget for undervisning)
 • En time henvendt til dig som vil lære at løbe mere skånsomt, bedre eller hurtigere. Individuelt tilpasser ud fra dit niveau og din løbestil.
 • 60 min løbeteknisk undervisning
 • Blanding mellem teori og praktisk løb
 • Konkrete fokuspunkter og øvelser du efterfølgende kan arbejde videre med
 • Tilpasset dit niveau
 • Relevant for både nye og ambitiøse løbere

Forløb i løbeteknik

(Afholdes i hele Danmark)
2100 kr (momsfritaget for undervisning)
 • Et forløb som er henvendt til dig, som vil arbejde dybere med din løbestil / løbeteknik. Vi har tid til at gå i dybden og indarbejde teknikken over tid.
 • 3 X 60 min løbeteknisk undervisning
 • En blanding mellem teori og praktisk løb herunder kontinuerlig progressiv i øvelserne i takt med, at du bliver bedre. Fokuspunkter du skal arbejde med til næste gang vi mødes
 • Tilpasset dit niveau
 • Relevant for både nye og ambitiøse løbere
ANBEFALET

Løbeteknisk kursus

(Afholdes i hele Danmark)
Kontakt (Mulighed i hele Danmark)
 • Et kursus som tager udgangspunkt i teoretisk og praktisk læring om løbeteknik. Er niveau hvor alle kan være med. Oplagt til klub- eller virksomheds arrangement
 • Klub eller virksomheds arrangement
 • Teori om løbeteknik
 • Massere af praktisk træning
 • Øvelser til videre selvtræning
 • Kan afholdes i hele Danmark

Få besked når jeg afholder individuel løbeteknisk undervisning i nærheden af dig

Tilmeld dig ventelisten og få besked næste gang jeg afholder løbeteknik og undervisning i dit område!

Jeg kommer med jævne mellemrum til sjælland, fyn og syddanmark. Tilmeld dig gratis og uforpligtende listen