Tacx hometrainer

Produkt: Tacx Flux 2 SMART zwift bundle

Er du på udkig efter en hometrainer som bare fungerer og er “Value for money”? Jeg har i min tid prøvet et en håndfuld hometrainere, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Tacx Flux 2 går ind som min favorit på alle parametre!

Din Tacx Flux 2 er kraftfuld, præcis og støjsvag med direkte drev-montering. Tacx FLUX 2 Smart er en hometrainer til dig, der ønsker at en helt ny og banebrydende cykeloplevelse – alt sammen hjemme fra din egen stue. Du kan altså tage din cykeltræning til et helt nyt niveau. Bliv klar til den kommende sommersæson på landevejene, og start din udendørs cykeltræning på et helt andet niveau.

Indhold i “Zwift bundle” udgaver:

  •  FLUX 2 Smart hometrainer
  • Tacx træningsmåtte
  • svedcover til telefonen
  • 30 dages gratis abonnement til både Zwift og Tacx Premium software.

Med ovenstående pakketilbud er du sikret den bedste start på din træning. Du har alt hvad du behøver, og mere til. Som en ekstra god detalje kan jeg nævne, at træningsmåtten er særdeles god. Jeg har længe ledt efter en rigtig god måtte, og denne lever til fulde op til mine forhåbninger! tacx hometrainer, tacx hometrainer.

Udpakning og specifikationer / Tacx Flux 2:

Bliver du den lykkelige ejer af en Tacx Flux 2 hometrainer, så kan jeg forsikre dig om, at du nemt og hurtigt er igang med at træne. Enheden tager maks 10 minutter at samle, og så er du igang. Den bliver leveret i to dele som nemt sættes sammen. Derudover skal du blot sætte din kassette på enheden, og så er du kørende!

Tacx Flux 2 kan alt hvad du behøver som både motionist og elitesportsudøver for at få en effektiv cykeltræning hjemme i stuen. Af de bedste funktioner kan nævnes:

  • Realistisk simulering med stigninger op til 16% og sprintmodstand på 2.000 Watt
  • Tilkoblingsmuligheder til populære træningsapps såsom Zwift
  • Nøjagtige datamålinger inden for 2,5% præcision
  • En næsten lydløs hometrainer
  • Kompatibel med racercykel, enkeltstartcykel og mountainbike

Mine erfaringer ved brug af Tacx Flux 2:

Jeg er oppe og kører – jeg har de sidste 14 dage kørt 5 X 60-90 minutter på min Tacx hometrainer, og den har levet fuldt op til mine forventninger. Jeg elsker at den er støjsvag, og elsker den nemme opsætning. Den er nem at pakke væk, og nem at sætte op. Jeg har førhen haft hometrainere som tog 15-20 minutter at sætte op, og efterfølgende vækkede hele huset af bare larm. Det sker ikke med denne hometrainer. Den fungerer bare! Samtidig har jeg altid haft et problem med, at trådet på mine hometrainere ikke var sammenlignligt med når jeg kørte på landevejen. Det problem oplever jeg ikke på denne Tacx. Jeg oplever derimod et naturligt tråd som fra landevejen – energien er altså overførbar, og derfor er jeg sikker på, at kvaliteten også bliver det bedre.

Med Tacx Flux 2 har du mulighed for at koble din enhed op med Zwift og Tacxs egen software. Du kommer til at elske det – tiden løber, og du får en effektiv træning. Jeg er selv startet på en 6 ugers udholdenheds program med 3 X træningspas på mellem 50-90 minutters varighed. Det sikre, at jeg har kvalitet i alle mine træninger og samtidig gør det at jeg får trænet. Det er motiverende og nemt! Har du en Garmin cykelcomputer har du desuden mulighed for at forbinde din enhed direkte til cykeltræneren, så du kan følge og logge dine resultater sideløbende.

Zwift sammenkobler de sjove elementer man kender fra videospil, med seriøs og intensiv træning i en sød kombination. Det hjælper dig til at nå dine mål på en tidligere ukendt sjov og motiverende måde – alt sammen hjemme fra din stue. Du kan stige i levels i de 6 virtuelle verdener, der indeholder over 80 ruter, og hare over 1.000 strukturerede træningspas, daglige gruppetræninger, konkurrence løb og meget mere

Tacx cykeltræning sammenkoblet med Zwift er DEN ENESTE “ESPORT” jeg kan anerkende som en SPORT – det håber jeg du kan give mig ret i? 😉

Tacx Flux 2 er pengene værd

Jeg er solgt – det har jeg også nævnt før. Tacx Flux 2 lever til fulde op til mine forventninger – og mere til. Jeg kan kun anbefale en for at peppe din indendørs cykeltræning op. Det er sjovt, effektivt og tidsbesparende. Samtidig er det fuldt realistisk, og du kan sidde på din egen cykel som passer til dig. Du har fornemmelsen af det “runde tråd” som på landevejen, samtidig med den gode/realistiske differentiering i rutens forløb.

Vil du læse mere om Tacx Flux 2 Smart Zwift Bundle:
Læs mere og køb din enhed hos Fri Bikeshop
Klik her og læs mere

Denne artikel er reklame fra www.fribikeshop.dk

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin