Triathlon træning – træningsforløb

Triathlon er i dag den hurtigst udviklende sport – og det har min fulde forståelse! Jeg har selv et stort hjerte i sporten, og elsker den for alt den står for. Fascinationen af at samle svømning, cykling og løb i en disciplin, og få det hele til at hænge sammen på dagen er en unik følelse/fornemmelse/kunst! Qua min egen erfaring i sporten som tidligere elite triathlet kan jeg hjælpe dig med at sammensætte din triathlon træning korrekt.

Triathlon kan være en svær sport at få til at hænge sammen med en travl hverdag – her kan jeg hjælpe dig. Jeg kan hjælpe dig med at finde et minimum at træning for at du når dit mål. Jeg kan hjælpe dig med at rette fokus på de forskellige discipliner forskellige tidspunkter af året, så du udnytter årstiderne bedst muligt. 

Med mig som din personlige triathlon træner bliver du presset, når du skal presses, og holdes tilbage, når du skal holdes tilbage! Det er afgørende at vi får planlagt din træning efter hvad der passer dig – ikke hvad der passer din kollega. Derfor vil vi hele tiden være i tæt kontakt, så vi kan dreje på de rigtige skruer på de rigtige tidpunkter. Med mig som din personlige triathlon træner, når du dit mål – det er jeg sikker på! 

Triathlon træning for alle niveauer – eksempel:

I efteråret 2017 startede jeg forløb med 5 nye kunder. To var vandskræk, en havde ikke cyklet før, en kunne ikke løbe længere end 5 km og en havde kørt en tidligere Ironman på 9 timer og 25 minutter. Altså vidt forskellige niveauer.

Af mine 4 “rookie” triathlon kunder blev der i 2018 kørt 6 Ironmans (to personer kørte to). Intet er umuligt – bare vi sætter træningen rigtig sammen, og arbejder hårdt og målrettet!

Er du i tvivl om hvilke stævner du skal køre i 2019?

Som triathlon træner er mig største glæde at hjælpe andre frem mod deres mål! Skal jeg også hjælpe dig?

Find dit næste triathlon stævne – KLIK HER

Der er under hele forløbet tæt kontakt mellem træner og udøver. Det er grundlaget for en succesfuld proces. Afhængig af hvilket program du vælger, vil du modtage 1 stk. træningsprogram hver 14. dag eller hver måned. Du rapporterer tilbage hver uge, så der kan tages højde for småjusteringer.

sdf

Priser for personlig triathlon træning

triathlon træning, aarhus, midtjylland

triathlon træning, aarhus, midtjylland

triathlon træning, aarhus, midtjylland

201

Antal personlige rekorder af mine kunder siden 01. nov. 2016

sd

24

Antal kunder/athleter hjælper jeg på nuværende tidspunkt

sd

1

Antal ledige pladser på holdet pr. dags. dato

sd

54

Antal personlige rekorder af mine kunder siden 01. januar 2019

triathlon træning

Århus triathlon træning aarhus midtjylland viborg