Recovery boots

I min klinik i Risskov tilbydes du flere forskellige former for behandling, for at kunne tilbyde dig den bedste løsning hver gang. Recovery boots er en af mulighederne.

Teknikken bag recovery boots, er en forøgelse af mikrocirkulationen samt en forbedret kapillarisering (små blodkar) i ekstremiteterne, dvs. både ben og arme, ved skiftevis at påvirke kroppen med overtryk og normalt atmosfærisk tryk. Undersøgelser viser en markant forbedring af blodcirkulationen, især i de perifere områder. Det er en afslappende og risikofri behandling, som ikke giver bivirkninger. 

Recovery boots kan ikke gøre en mig eller en fysioterapeut arbejdsløs, men den kan gøre et godt stykke vedligeholdende arbejde. Man kan med fordel gå ind og arbejde på konkrete muskelgrupper, ved at slå nogle kamre fra og kun arbejde på eks. lår eller læg. Med et forholdsvis stort tryk, lader man maskinen arbejde 20 min. på en enkelt muskelgruppe, hvis denne er hård og slidt efter en god hård træning, når behandlingen er overstået, kører man 10 min restitutionsbehandling, og benene er klar igen.

Læs meget mere om hvad støvlerne kan gøre for dig i følgende situationer;

klik på emnet, du vil vide mere omkring, og læs meget mere!