RAH behandling

Effektiv behandling til dig der døjer med smerter!

RAH behandling for alle i Jylland og Viborg

Hvem er RAH behandling effektivt for?

 

RAH behandlingen (reciprok antagonisk hæmning) er til dig der døjer med smerter. Det kan være alt fra piskesmæld, konstant hovedpine eller til diffuse smerter i knæ, albuer, skuldre, lænd, baglår mm. 

 

Typiske tegn/problemer RAH behandling vil kunne fjerne/lindre:
– Diffuse knæ smerter
– Soven i armen
– Piskesmæld
– Skulderproblemer
– Hovedpiner

 

Døjer du med diverse smerter, og har prøvet ALT, men intet kan fjerne det?? Gi’ denne behandling en chance – du skal kunne mærke 50% forbedring efter få minutter for virkning!

 

Hvad er RAH behandling?

 

Tanken er, at vi gennem reciprok antagonist hæmning både får en inhibering af muskulaturen samt et ændret input til hjernen, hvilket potentielt kan skabe en anden smerteoplevelse, efter devisen, at hvis vi ændrer konteksten ændrer vi potentielt smerteoplevelsen.

 

Den manuelle teknik skal ses som et potentielt middel til hurtig smertelindring, der giver os mulighed for at arbejde med alle de andre ting vi ved har god effekt i arbejdet med at få folk ud af smerte.

 

Vi ved at der sker reciprok antagonist hæmning efter udløsning af en strækrefleks, og vi ved at et ændret input til hjernen potentielt kan skabe en ændret smerteoplevelse.

 

Uddrag af kundeoplevelser:

 

” … efter ca. 20 min. behandling kunne jeg bevæge mit hoved uden besvær og uden at få smerter, min venstre arm havde ikke længere den sovende fornemmelse og følelsen af at gå i en ostklokke var væk. Det var en meget overvældende oplevelse.  Det er nu 14 dage siden jeg fik behandling nr. 2 og status er: Jeg har haft en fantastisk ferie, hvor jeg har været aktiv på lige fod med min familie. Ingen låst nakke. Min krop skal nu vende sig til den nye tilstand og jeg skal lære den at kende på ny. Kan ikke vente” – Sara Mølholm

 

“Har et venstre knæ som driller mig dagligt, ved bilkørelse, løb og under mine undervisningstimer i fitness centeret. Har fået taget 2 MR scanninger, der var dog ikke noget at se på nogle af scanningerne, jeg har efter godt 1,5 år bare vænnet mig til smerten der opstår. Så Nikolajs opslag og prøvede at melde mig som testperson, vi snakkede om at det muligvis ikke ville virke at det primært kunne været noget muskulært men dagen efter, jeg havde været ved Nikolaj startede 14 dages ferie med masser af løbe og cykel træning var bange for at knæet ville brokke sig. Jeg har dog været så heldig at jeg ikke har haft de daglige smerter som jeg plejer efter RAH behandlingen” – Rikke Hansen

 

 

RAH behandling for alle i Jylland og Viborg

RAH behandling Jylland og Viborg

RAH behandling for alle i Jylland og Viborg

Pris og sted

Behandlingen tager 40-60 minutter
Pris: 500kr.

Sted: HEARTFIT VIBORGs lokale – skriv en mail for booking

RAH behandling for alle i Jylland og Viborg

RAH behandling Viborg og Aarhus