Personlig træner

Effektiv og tidsbesparende træning – UDENDØRS!

Jeg er personlig træner og hjælper dig til at komme i bedre form. Det kan foregå på mange måder. Er du glad for cykling, svømning, løb, cross-fit, gå-ture, løb på stranden, styrketræning mm., så finder vi sammen den perfekte sammensætning af træning til dig. Træningen er effektiv og tidsbesparende. Derfor er et sådant forløb perfekt til dig, som konstant er på farten, eller til dig som vil se hurtige og kontinuerlige resultater. 

Elsker du også frisk luft og træning under åben himmel? Alle mine personlige træninger foregår udendørs med kettlebells, TRX, sandsække mm. Mindst lige så effektivt som center træning – bare i frisk luft! 

Vælger du personlig træning varer vores fælles træninger ca. 60 minutter hver gang. Du vil blive udfordret fysisk, men også mentalt, og du vil få en helt ny forståelse af træning og ikke mindst ernæring og restitution, som er mindst lige så vigtigt, som træningen. Som Personlig træner er jeg meget lyttende og nærværende og har altid dig i fokus. 

Vil du i bedre form, eller skal du have smidt de overflødige kilo? Få en Personlig træner. Kontakt mig og få en uforpligtet og gratis indledende samtale omkring dine målsætninger og drømme.

Lyder overstående interessant? Klik herunder og få en GRATIS og uforpligtende samtale!

201

Antal personlige rekorder af mine kunder siden 01. nov. 2016

24

Antal kunder/athleter jeg på nuværende tidspunkter hjælper

1

Antal ledige pladser på holdet pr. dags. dato

54

Antal personlige rekorder af mine kunder siden 01 januar 2019