Mads Dollerup Jensen

Løbetræning frem mod hurtig 5 km

Nikolaj Bonde – Personlig træner, løbecoach og sportsterapeut

Jeg kontaktede Nikolaj tilbage i marts måned, da jeg var interesseret i en personlig træner, som kunne rådgive mig omkring mit løb, og hvordan jeg kunne opnå de mål jeg havde givet mig selv. Nikolaj var allerede godt i gang med at starte sin egen klink, hvor han kunne hjælpe folk med at blive bedre til den sport de nu dyrkede, lige meget om det var løb, fitness, cykling eller triatlon. 

Mit forløb med Nikolaj ved roret har været rigtig godt, hvor jeg virkelig er blevet presset til det yderste. Han har også været god til at lytte når overskuddet eller humøret ikke lige har været på det højeste. Nikolaj passer godt ind i trænerrollen, da han er meget professionel træner, som bruger alle sine kræfter for at ens mål bliver opfyldt.

Derfor vil jeg gerne anbefale Nikolaj Bonde, som din personlig træner, hvis du ligesom mig, har et mål i tankerne

Cooper-test

Test før : 3100 meter
Test efter: 3250 meter

5 km

Estimeret 5 km tid før : 18:17 min
Udført 5 km tid : 17:50 min