Kostvejleder Viborg

Trænger du til hjælp og støtte i forbindelse med at ændre dine kostvaner? Mangler du struktur og savner du en sparringspartner til at hjælpe dig? Jeg kan hjælpe dig, og er bosiddende i Viborg. 

Jeg har en bred faglig baggrund som uddannet og certificeret kostvejleder, coach, personlig træner og løbetræner. Det vigtigste for mig er at hjælpe dig på vej til en sundere hverdag. En hverdag hvor du oplever mere overskud og energi.

Den rigtige kost betyder meget for din dagligdag, dit helbred og dit humør. Men det kan være meget svært at ændre vanerne i hverdagen, så de også holder på sigt. Jeg tager udgangspunkt i dig og giver dig redskaber og værktøjer til at få succes uden sultekure og løftede pegefingre! 

“Slut med forbudt”

Det vigtigste for mig er, at have fokus på de kostændringer du skal lave for at holde i længden og samtidig sammensætte et realistisk forløb frem mod dit mål. Jeg tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skarp slankekur eller med fanatisk tilgang til sundhed. Forløbet skal passe til din hverdag, og sættes sammen ud fra hvordan du er. For mig handler sundhed om at bevare livskvalitet. Spis med måde og lær at finde rundt i diverse fødevare. Sammen finder vi frem til den bedste plan til dig ud fra dine behov.

Kostvejleder Viborg – vil du høre mere?

Send mig en uforpligtende forespørgelse og lad os sammen finde frem til det bedste forløb for dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kostvejleder Viborg, kostvejleder Viborg

“Slut med forbudt -For mig handler sundhed om at bevare livskvalitet. Spis med måde og lær at finde rundt i diverse fødevare. Sammen finder vi frem til den bedste plan til dig ud fra dine behov.” Nikolaj Bonde

Kostvejleder Viborg, kostvejleder Viborg

Kostvejleder Viborg Nikolaj Bonde

Kostvejleder Viborg, kostvejleder Viborg