Personlig træning Risskov

Risskov, træning, kvalitet, risskov
Personlig træner viborg med personlig træning
Risskov, træning, kvalitet, risskov
Personlig træning, Risskov, aarhus, Århus

Hvordan er personlig træning bygget op?

Jeg tilbyder to forskellige løsningen for Personlig Træning.

A) Personlig træning i Risskov 
B) Personlig online træner 

Den første mulighed er Personlig træning i Risskov. I disse forløb mødes vi 1, 2 eller måske 3 gange om ugen i X antal uger og træner sammen. Træningen er effektiv og resultatorienteret. Yderligere får du programmer til ugens yderligere træninger. Træningen er varierende, og tilpasses efter dine ønsker til træning. Jeg holder til i Risskov, hvor jeg i haven har alle redskaber og et godt miljø til træning. Derudover bruger vi skoven Risskov.

Efter mange års erfaring har jeg valgt at bygge mit udbud for personlig træning op på en anderledes måde. Jeg arbejder derfor ikke længere med 8, 12 og 24 ugers forløb – dermed ikke sagt, at du ikke kan få det, hvis det ønskes. Det kan du selvfølgelig! 

I stedet har jeg valgt, at du kan købe et klippekort på hhv. 5, 10, 20, 30 eller 40 træninger og sammen finder vi herefter en struktur og en måde at benytte de tilkøbte personlige trænings klip. Grunden til, at jeg bygger det op på denne måde er frihed. Frihed for dig, og mere skræddersyede og individuelle forløb. Med løsningen omkring klippekort kan du, hvis du får lyst til at have 2-3 X personlig træning i f.eks. 14 dage, få det! Du bruger blot nogle af dine klip! Jeg har valgt at bruge denne metode fordi to forløb aldrig er ens. Derfor kan vi ikke fra start sige, at du vil nå din målsætning efter f.eks. 12 uger. Du når den, når du når den. Hellere 2 uger senere end planlagt, men så fastholde resultatet mange år fremover! 

Grundet mit fokus på kvalitet frem for kvalitet har jeg kun X antal pladser åbne for kunder. Du er altid velkommen til at skrive omkring forespørgelse om ledig plads til fysisk personlig træning. 

Den anden mulighed er Personlig Online Træner. Denne mulighed er henvendt til dig, som ikke er bosiddende i eller omkring Århus, men stadig er interesseret i hjælp til at nå din målsætning. Vi er i løbende kontakt, og du får løbene tilsendt programmer som følger din progression (udvikling) i træningen.  Under forløbet er vi i tæt kontakt. Du har fri sparring, fri mail-korrespondance og fri benyttelse af telefonisk kontakt. Faktisk foregår op mod 80% af mine forløb online.

Et online forløb er startende fra 899,- kr. pr. måned. 

Jeg glæder mig utroligt meget til at høre fra dig, og glæder mig til vores kommende samarbejde!

Priser og forløb

Før alle forløb tilbydes du en GRATIS 45 minutters indledende samtale omkring dine mål, drømme, forudsætninger og hvordan forløbet kommer til at foregå. Samtidig vil vi sammen finde det perfekte forløb for dig!

Risskov, træning, kvalitet, risskov

Om personlig træning Risskov.

Trænger du til at blive presset? Trænger du til at kunne mærke, at du er i god form? Savner du en partner/makker som gør, at du får den bedst mulige træning i hus hver gang? Så kan jeg hjælpe dig!

Mine personlige træninger foregår i baghaven ved klinikken i Risskov med sandsække, battle-rope, kettlebell, TRX, egen kropsvægt og bakkerne i Risskov. Jeg elsker udendørs træning, og derfor træner jeg og mine klienter udendørs årets 12 måneder! 

Lyder det som noget for dig? Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for at høre mere! Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Personlig træning risskov. Det er tidsbesparende, effektivt og nemt. KKvalitet

Udendørs personlig træning i Risskov Aarhus

Personlig Træning – priser

d

  • 5 X personlig træning ( 700,- kr pr. session) = 3500,- kr
  • 10 X personlig træning (650,- kr pr. session) = 6500,- kr
  • 20 X personlig træning (600,- kr pr. session) = 12.000,- kr
    .
  • 30 X personlig træning (550,- kr pr. session) = 16.500,- kr
    .
  • 40+ X personlig træning (480,- kr pr. session) =  19.200,- kr

Ratebetaling er en mulighed uden ekstra tillæg

Personlig træning risskov. Det er tidsbesparende, effektivt og nemt. KKvalitet