Skal du være den næste? Du er altid velkommen til at sende mig en ansøgning på kontakt@nikolajbonde.dk

Team Giant-Castelli

Danmark mest talentfulde cykelhold!

Team Giant-Castelli er et ambitiøst dansk kontinental hold sammensat af nogle af Danmarks største talenter og bedste cykelryttere! Holdet har i 2017 store mål og ambitioner – jeg er glad for at være en del af holdet! Vi kommer til at køre løb i både ind- og udland.

Min rolle er;
– skadesforebyggende træner
– massør
– sportsterapeut.

Oscar Gladney Rundqvist

Elite triathlet (kort distance / sprint)

Oscar er 17 år gammel og fra Viborg. Jeg har kendt Oscar i mange år, og fulgt hans udvikling på tæt hånd. Oscar har på kun 14-15 måneder udviklet sig fra at være en ganske normal aktiv dreng, til at være blandt Danmarks absolut bedste junior triathleter. 

Oscar bliver ekstremt spændende at følge i 2017 – Jeg ved, at han er sulten og klar!