Hvorfor have en personlig træner? Guide til at vælge den rigtige.

Hvorfor have en personlig træner Aarhus. Hvorfor have en personlig træner Viborg. 

Start med at stille dig selv en række spørgsmål; Hvad vil du opnå ved at have en personlig træner? Hvordan skal en personlig træner agere for at hjælpe dig? Hvad er vigtig for dig i forhold til at vælge træner? Hvad er målet, og hvor meget tid til du lægge i projektet?

Dernæst; Undersøg markedet. Hvem kunne være et godt match i forhold til dine krav og ønsker? Hvem har baggrundsviden til at kunne hjælpe dig? Er træneren uddannet eller har personen tillært sig selv viden gennem egen træning? Lever personen af at hjælpe andre eller er det en hobby? Læs anbefalinger og tjek hjemmeside, sociale medier osv. Lav dit baggrundstjek.

Ta kontakt: Book en snak med personen. Er I de rigtige for hinanden? Lav en forventningsafstemning, så du er sikker på, at I er enige om hvordan det skal køre. Skal der være tæt kontakt? Vil du udelukkende have program uden sparring? Hvordan skal kontakten foregå? Hvorfor skal du vælge denne træner?

Hvorfor have en personlig træner? Aarhus, Århus og Viborg

Find din sparringspartner

At have en personlig træner handler for mig lige så meget om at have en sparringspartner. En person du kan dele din oplevelser med, en personlig som holder styr på din struktur og en person du kan vende/dreje alle områder af dine træning med.  Du skal vælge en personlig træner, du har en god dialog med – en person som vil dig, og en person du får noget ud af at snakke med. 

Markedet for personlig træning har aldrig været større – det er både godt og skidt. Branchen er fyldt med personer som selv elsker at træne, men som ikke har baggrundsviden nok til at kunne tilbyde sin hjælp. Derfor vil jeg også anbefale at du baggrundstjekker de personer du overvejer at søge hjælp fra. Hvad gør ham/hende god nok til at kunne tilbyde sin hjælp? 

Du skal vælge en personlig træner hvis du…

… søger nærværende sparring og hjælp til din træning. Hvis du vil sikre dig, at du hver dag bruger din tid på det rigtige, og at der er en rød tråd i din træning. Samtidig skal du vælge en træner hvis du vil købe dig selv tid – tid til at være sammen med familien og ikke tænke; “Træner jeg nok? Træner jeg for meget? Hvad skal jeg træne i morgen? Trænede jeg hårdt nok i går? Hvordan nedtrapper jeg i forhold til min 10km?”

En personlig træner er en investering i dig selv – hvad vil du betale for at din passion bliver sjovere og mere effektiv? Personligt har jeg i mange år brugt en træner også selv i dag – hvor jeg lever af at hjælpe andre – søger jeg hjælp, når jeg selv sætter mig et mål for øje. Hvorfor? Jo… for at have en person som sparringspartner, have en person ved min side, som holder øje med mig, og have en person jeg kan vende tingene med. Det giver mig mere værdi og gør, at jeg tager mit projekt mere seriøst. 

Skal jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig i forhold til dine projekter – ud fra en opstartssamtale vi (du og jeg) sammen vurdere, om vi er de rigtige for hinanden, om måden jeg arbejder på passer for dig, og om vi kan finde hinanden i forhold til sammensætning af program. Der findes ikke én rigtig måde at gøre det på, så det vigtigste for mig er, at måden jeg sætter det samme på passer dig.

Jeg håber ovenstående kunne hjælpe dig i forhold til dit valg af træner!

Hvorfor have en personlig træner? Hvorfor have en personlig træner?